Om AKD | Bliv medlem | Træning | Stævner/aktiviteter | Nyheder | Karate  
 
     
     
     
     
     
     
     


Bliv en del af AKD
Allerød Karate Dojo er en af landets største og mest populære karateklubber. Elever kommer dagligt fra hele Nordsjælland og København for at træne. Vi har et meget højt teknisk niveau, og samtidig lægger vi stor vægt på sociale aktiviteter i klubben. Gennem mange år har vi tilbudt inspirerende træning til børn, unge og voksne. Vores instruktører er blandt de absolut bedste i Danmark, og som medlem i klubben kan du udvikle dig i den retning, du ønsker. Kort sagt favner vi alt fra motion til international elite.

Ved sæsonstart i september optager vi nye elever. Gennem hele september kan man kvit og frit prøve at træne med og få et rigtigt godt indtryk af karate. I starten kan man træne i almindeligt sportstøj.

Hvis du ønsker at komme på venteliste til det næste nybegynderhold, så kan du udfylde en formular
her.

Alle kan få noget ud af karate – fysisk og mentalt. Børn skal have positive oplevelser, og derfor anbefaler vi, at man skal være 7 år, før man starter med at træne. Unge kan gennem karate få styrket både krop og sjæl, og med hensyn til voksne er vores erfaringer, at det aldrig er for sent at starte.

Du kan læse mere om
start for nybegynderhold, træningstider, klubben og karate.

Vi glæder os til at se dig!
Spørg AKD

Har du spørgsmål om træningstider, kontingent eller andet, så kontakt os her.

AKD på facebook

Hold dig opdateret og kom med gode forslag og ideer.Sponsorer


Ønsker du at blive sponsor for Allerød Karate Dojo så kan du læse mere herLinks
 Skif.dk   Skif Europe   Dansk Karateforbund   DIF   WKF