Kaizen Doryoku Cup

lørdag, 14. september klokken 09:00
14. september kl. 09:00 til 18:00

Ambolten 2
Ambolten 2, 6000 Kolding, Danmark
0
Deltagere
0
Inviterede

Kaizen Doryoku Cup er et begynder/breddestævne, der udbydes i samarbejde med Dansk Karate Forbund. Målet er at give begyndere og let øvede mulighed for at komme til et stævne, hvor de ikke risikerer at møde en talentcenterkæmper i første kamp. Alle er sikret mindst to kampe, og dermed god erfaring og en god oplevelse.

Stævnet bliver afholdt efter Dansk Karate Forbunds kampregler og under supervision af Dommerudvalget. Dette betyder også, at vi stiller krav om at alle har det fornødne udstyr, såsom handsker, fod- og benbeskyttere i godkendt model, og i både rød (aka) og blå (ao). Coaches forventes at have et minimumskendskab til reglerne, og at være korrekt påklædt, dvs. i træningsdragt med klublogo og kondisko.

For Kata gælder at alle kata må vises i bredde-kategorierne. Aldersklassen 7 – 9 skal kunne vise 1 kata. For alle øvrige aldersklasser gælder at 10. – 6. kyu skal vise 1 kata, og 5. – 1. kyu mindst 2 kata.
Man må gerne vise flere kata, men man må ikke vise den samme kata to gange i træk. I talent-kategorierne skal der vises nye kata i hver runde.
For kumite gælder Dansk Karate Forbunds regler uden afvigelser.

Læs mere om stævnet og kategorierne her

 

0
Deltagere
0
Inviterede
Pris:
  • Individuel kategori 1: - 250,00 DKK
Tilkøb:
  • Individuel kategori 2: - 250,00 DKK
Tilmeldingskrav:
  • Alderskrav: Fra 7 år til og med 99 år
Tilmeldingsfrist:
Gå til login