Nu på søndag den 11. december (dagen efter gradueringen) er der træning for hvid familiehold (som forhåbentlig er blevet orange familiehold om lørdagen), på det sædvanlige tidspunkt kl. 12.30.

For alle andre er der åben træning kl. 14.00 – 15.30, uanset bæltegrad.
Vi kommer til at arbejde med hastighed, samt kombinationer med spark og stød.
Det bliver noget alle kan være med til og få noget ud af.

Hilsen

Gorm

Tirsdag den 13. december kl. 19.00 – 20.30, har vi fællestræning for alle sortbælter med Jan Holm Sensei som instruktør og lidt julehygge bagefter.

Jeg har inviteret Jan Sensei, træner på Østerbro, til at komme til AKD for at undervise i vejrtrækning i kata og kumite, men også i forhold til kunne præstere generelt.

Jan Holm er buddhist og mediterer hver dag for at opnå balance i sit liv. Det er Jans Sensei erfaringer med karate gennem et helt liv og meditation, som han vil videregive på tirsdag den 13 december.

Som Jan Sensei skriver: ”Vi bliver født med en vejrtrækning, en vejrtrækning er det sidste, vi tager, før vi dør. Vi kan leve uden at spise i måneder, uden at drikke i uger, de fleste dør efter 5 min. uden en vejrtrækning. 90% af vores energi i dagligdagen kommer fra ilt-optaget gennem vores lunger. Uden ilt intet liv. I karate har vi brug for at udvikle max. energi, derfor er vejrtrækning og åndedrætstræning vigtigt. ”

Kom og træn med fokus på vejrtrækningen, lær at trække vejret ved lette daglige øvelser. Og omsæt dette til mere energi og power og flow i din karate. Vi vil blandt andet træne kataen Hangetsu og og Nijushiho.

Jeg har glædet mig til at se Jan Holm i AKD og håber, at alle klubbens sortbælter deltager i vores julehygge-træning.

Oss

Jacques Sensei

Stort til lykke til Rafal Klingenberg, som i weekenden bestod sin Shodan-graduering med ros. 👊👍
Med Rafal som ny dan-bærer er der er nu 96 aktive sort-bælte i klubben. 😁

Til lykke til Asker og Thor Galsøe og Morten Rossen Jørgensen, som har bestået SKIF's D-licens og nu er klubbens nyeste instruktør-assistenter.
Godt gået!😁👊

Så har Chia og Jonas været til endnu et mesterskab, denne gang NM i Letland. Chia endte med en stærk første plads og dermed blev hun nordisk mester🥇. Jonas placerede sig desværre som nummer 5 i puljen i den indledende runde og endte med en top 9.💪🏼

Vi takker af for sidste stævne i denne sæson, og mange tak til klubben og støtten vi har fået.🤠🥋😆