Tirsdag den 13. december kl. 19.00 – 20.30, har vi fællestræning for alle sortbælter med Jan Holm Sensei som instruktør og lidt julehygge bagefter.

Jeg har inviteret Jan Sensei, træner på Østerbro, til at komme til AKD for at undervise i vejrtrækning i kata og kumite, men også i forhold til kunne præstere generelt.

Jan Holm er buddhist og mediterer hver dag for at opnå balance i sit liv. Det er Jans Sensei erfaringer med karate gennem et helt liv og meditation, som han vil videregive på tirsdag den 13 december.

Som Jan Sensei skriver: ”Vi bliver født med en vejrtrækning, en vejrtrækning er det sidste, vi tager, før vi dør. Vi kan leve uden at spise i måneder, uden at drikke i uger, de fleste dør efter 5 min. uden en vejrtrækning. 90% af vores energi i dagligdagen kommer fra ilt-optaget gennem vores lunger. Uden ilt intet liv. I karate har vi brug for at udvikle max. energi, derfor er vejrtrækning og åndedrætstræning vigtigt. ”

Kom og træn med fokus på vejrtrækningen, lær at trække vejret ved lette daglige øvelser. Og omsæt dette til mere energi og power og flow i din karate. Vi vil blandt andet træne kataen Hangetsu og og Nijushiho.

Jeg har glædet mig til at se Jan Holm i AKD og håber, at alle klubbens sortbælter deltager i vores julehygge-træning.

Oss

Jacques Sensei